Wednesday, December 31, 2008

Goodbye 2008

Dua hari terakhir sebelum 2008 melabuhkan tirainya.


Semalam dinner @ foodcourt LG Floor Bangunan Low Yat. Apa kemaruk tah nak pekena japanese food. Hidangan atas tu untuk seorang (kalau betul2 lapar la)...tapi pada aku 3 orang boleh makan ni. Apa-apa hal pun aku suka california rolls. Japanese food tapi nama omputeh -apa cerita?


Sehari sebelum 2008 labuhkan tirainya.

Menemankan rakan seopis menginspect property kat Bolton Industrial Park -Gombak. Konon-konon for lunch aku ajak pekena western food kat friske, sebab TUTUP - kitaorang end up kat sini.



Lepas makan p lak ke Jalan Tun H. S. Lee.
Hotel Malaya - Hmmmm...sound familiar...bukan ker hotel ni Al-tut-tut-tut duduk...


Meninjau lokasi Cicakman 2. Heh! apa barang....
Macam mana bole sesat atas ni...macam biasa kerja macam aku ni nama pun kalau inspect property, segala ceruk tempat kena la pegi. Walaupun ke atas bumbung bangunan.
Good bye 2008

Nota kaki kerang : To La Tahzan - kita panjat lagi tinggi wooo...kalau jatuh bukan patah lagi...mau berkecai. harharharhar

1 comment:

orangbukit said...

Jealousnya..bole bersenang-lenang ronda2 kotaraya lagi..kita ni tak cukup nafas nak siapkan report SC nih..apa2 pun both food looks yummy in the tummy..must check it out..one fine day..