Monday, April 3, 2017

Teaser : From Jakarta with love

Assalammualaikum,

Sempena merawat hati yang tak dapat ke Turki which suppose to schedule on 1st of April until 9th April due to unexpected office matters, ahkak dan suami serta dua orang anak ke Jakarta weekend baru2 ni...Actually, perancangan awal kami berdua jer sbb ada jemputan acara perkahwinan di Taman Mini Jakarta..so memandangkan ke Turki tak jadi..fund tu channel ke anak2 bawak la depa sekali..further ada la orang yang nak tolong bawakkan beg...hehehehehe..kami di sana 4H3M sahajerrr...

akak belanja 2 gambor ajer la yea dulu..sempat lg kami ke Taman Safari di Bogor..




Agaknya terkejut tengok rusa ni..abang gebu touchdown KL terus deman and cirit birit...