Monday, January 5, 2009

Karikatur

Date : 03/01/2009
Venue : AEON Jaya Jusco, AU2

Selesai sessi diskusi dengan En. Shah (Score A) kat Sakura Kristal Restaurant, aku dan 2 orang anak sedara aku (Loqman Hakim & Nurul Adlin) nak ke 1st floor ke kedai buku SKH Bookstores. Masa nak ke atas kitaorang terserempak dengan brother ni. Ada notis RM10 for black & white, RM20 for Colour.

Aku tanya la boleh tak lukis gambar kitaorang bertiga. Sure la dia cakap boleh kan!!!. Business maa.....Harharharharhar.



Ni le hasilnya.

Tips kalau nak suruh lukis ramai2.
Korang tanya dulu berapa hinggit semua sebelum lukis.
Sebab RM10 adalah HANYA utk satu kepala sahaja.
Kalau 3 orang=RM30.
Kalau korang ada lima orang baik korang suruh lukis muka sorang satu dlm kertas A4
PUAIH ATIII....
Good job bro..apa tah nama dia lupa nak tanya.

4 comments:

;-) said...

kalo suh lukeh gambar nyawa..dier leh buat ke?

har3x...sekadar untuk gerakkan minda.

fzy fuzzy said...

Tang tu bukan kuasa kita, kuasa DIA....

Tepak Sireh said...

yg kat tengah2 tu ada iras2 Rafidah Aziz masa muda2 dulu...heehheeheh....
frame tak gambar tu?

fzy fuzzy said...

Rafidah Aziz!!!!Adussss...tang spek mato ker tang bibir. Harharhar