Wednesday, January 28, 2009

Aquaria@KLCC

Sambil2 korang makan limau mandarin yg diberi oleh opismate, client, jiran or beli sendiri, entry kali ni setakat menjamu mata. Tapi make sure jgn tercekik biji limau sudah k.














7 comments:

xiiinam said...

ckLah masuk sini masa aquaria baru2 bukak dulu...dengan 4 anak....kopak juge teman nk membayornye....

lepeh tu meghaban ke petrosains pulok...sesudoh itu...dema buat semue premis kt suria klcc tu mcm kedai mak ayah deme...hu..hu...

alegik teman nengok menara berkembor tu dah...he..he..

fzy fuzzy said...

tak pa la...sekali seumur idup
at least balik teluk intan tak de la "orang nak kunun".

orangbukit said...

Terasa mcm dlm akuarium le pulak..berenang2 bersama ikan2 tu..very soothing, calm, therapeutic,..hmmmmm

Minister Of Mind said...

kat sane takde cekcibor ke..?

fzy fuzzy said...

orang bukit - lagi best kalau dapat scuba at real underwater world. Kalau dalam cermin tak berapa nak syiok sgt sbb jadi berhatian orang ramai

minister of mind- cakcibor bukan spesis dalam air. Bukan ker ia juga dikenali sbg dragon fly, so binatang terbang la ek...kan..kan..kannnnnnn

Riezal said...

hi fuzzy.. hey thanx for visiting.. mind exchange ur link :).

fzy fuzzy said...

bole - no problemo