Sunday, January 1, 2012

Sunset...goodbye 2011


Photo ni was taken masa kat Jimbaran, Bali.
Sambil menikmati makan malam sambil layan sunset.
Entah kenapa, gua suka tengok sunset....begitu mendamaikan...
Nak-nak pulak dok layan "Ombak Rindu" kat astro first plus novel ASST (for the 3rd time) Hahahahaha....
2011 begitu banyak kenangan pahit untuk gua kenang, working n relationship...
"The mind is like a parachute, it works best when it opened"
Usah di kenangkan2. Kalau tanya hati sure melayan perasaan, kalau tanya fikiran....tu la orang cakap "think positive"
Goodbye 2011
Welcome 2012
Insyallah, ada sinar bahagia di hujung sana...
Doa-doakan ye.

6 comments:

nohas said...

Alamak, sedih pulak membacanya..apa2 pun, life goes on...bahagia itu ada di dalam hati..peace..

for the 3rd time? memang kelakar cerita tu..

KSWSK said...

amin..insyaallah..all the best

DrSinga said...

cantikkk sunset awakkk!!!

SYED NAHAR said...

fuyyooo..diam2 tgk ombak rindu.. apa ni tak rock ar!!!! hahaha..

nahar

fzy fuzzy said...

nohas - redho or pasrah???

KSWSK - tq

DrSinga - mekacih!!!awan tu sesaje je lalu tengah2 nak tutup matahari yg terbenam. ngam-ngam soiiii

nahar - eleh!tiket free

Syed said...

What a breathtaking sunset shot. I missed being in Bali. InsyaAllah kalau budget cukup nak gi lagi lah.

Anyway, now dah thought about the 'bad' stuff, why not start on recalling all the good stuff pulak ;)