Tuesday, April 27, 2010

Family Day @ Regency Tanjung Tuan Port Dickson

Venue : R & C Sports Club Family Day 2010
Location : Regency Tanjung Tuan Beach Resort, Port Dickson, Negeri Sembilan
Date : 24th April - 25th April 2010

Dah lama rupanya kitaorang tak buat outing. Un-official tu biasa la. Kali ini aku joint sportclub HQ buat outing ke PD. Abih dah berapa tahun aku bayar duit kelab, takkan la tak boleh joint kut walaupun aku 6 bulan di Temerloh dan nearly 1 1/2 month di Ipoh.
Kira guest of honour le. Wakil dari Perak. Harharharharhar. Bertolak dari office di Uni-Asia sekitar 11.30 pagi dan sampai di hotel dalam 12.30 tengahari. Terus lunch sebelum check-in ke bilik masing2. Hmmmm...ok la resort ni. Semua bilik menghadap laut. Kitaorang dapat penthouse. Ada 4 bilik kesemuanya. Luas gila.







Lepas lepak2 kat bilik, dalam 3.45 petang semua kena turun untuk acara telematch. Ada 4 acara tidak termasuk tarik tali dan semua staff dibahagikan kepada 4 group. Aku group B, sama dengan Dato'.....tapiiiiiii....group we all paling corot sekali. Cheh!....Bukan apa majoriti girls maaaa.....tenaga kurang...hehehehehehehehe......


Acara lari dalam guni. Ganaz tak ganazzz diaorang ni semua...sampai bocor guni tu....


Acara lucah...kepit timun sebatang celah kangkang.....ado keee.......yeeeee.......

Wajah-wajah kanak-kanak riang



Diapit oleh bouncer2. Hehehehehehehehe


Mamat ni tengah frust awek tak ikut.


HR manager kena campak dalam laut.
Habissss wallet dgn handphone basah.


Mr.2 macho man


Konon2 nak buat eclipse. (bola tampar dalam matahari)
Kamera cap ayam....








Seronok gila......

3 comments:

nohas said...

Cilok gambar, buat desktop background..

Seronok nye..

hang nadim said...

salam tak kelik kapung ka....

Raziff Lokman said...

cantik gambar2 awak ni!