Monday, November 10, 2008

Alang Sendayu

Date : 9/11/2008
Venue : Batu 12 3/4 Jalan Gombak-Bentong
Sebenarnya, tiada perancangan...cuma tak tau nak buat apa weekend ni, so..aku dan beberapa rakan seopis buat outing tergempar ke Batu 12 3/4 Jalan Gombak - Bentong. Kita orang berkelah sambil mandi-manda. Sebelum tu reunite kat Masjid Simpang 3 Jalan Gombak.

Al-fatihah untuk pengasas masjid ni.


Ni la Masjid Simpang 3 selepas diubah suai.

Kitaorang lepak2 kat sini


Adik ni dalam terketar2 kesejukan, masih memberikan pose istimewa

Apa kebenda la si bujang ni tengah buat

Dua adik kecil memberikan pose istimewa bersama batu sungai berbentuk love


Adik2 kecil yg mengikuti kursus motivasi jaya diri. Wajah2 kegirangan dalam keadaan basah kuyup selepas aktiviti meredah sungai. Teringat zaman sekolah2 dulu.

3 comments:

orangbukit said...

Pergh..siap ada outing tergempar lagi...back to nature la ni..cintalah sungai kita.

Yang berhimpun kat masjid tu, perhimpunan haram ke perhimpunan halal, hehehe..apa2 pun tak dpt join 'coz ada beberapa perkara berbangkit..

fzy fuzzy said...

kat masjid tu perhimpunan halal..
kalau bukan kita yg memulakan langkah menunjukan condition sungai kita kpd young generation...bila lg? Oleh itu moto cintailah sungai kita seharusnya perlu ada didalam setiap ruang fikiran manusia.

FaHaNie said...

pttla mcm pnah dgar name tmpt nie..pnah camping kat cni ari2..huhu..miss this place n mmg best =)