Tuesday, July 31, 2012

Raya Photoshoot


Sempena Hari Raya yg bakal menjelang tak lama lagi
Hari ni, Department kitaorg ada sessi photoshoot
Ingat nak tangkap guna kamera biasa
Tapi bila si Faizin free during lunch time untuk shoot photo we all semua...
Apalagi.......
Macam-macam aksi...gila babas sampai 941 shutter count
Boss aku siap gelak besor
Ingat apa..rupa-rupa dia rasa macam glem sesangat
Dah la sampai 3 photographer
lepas tu bunyi snap picture berdesup desap...lime light flash lagi...
hehehehehehehehe


konon-konon group photo for all the directors mcm kita selalu tengok dalm annual report public listed company...hehehehehehehehehe..

6 comments:

doc said...

boleh buat kad raya kompeni ni!!!

fzy fuzzy said...

mmg pun..tujuan gambar itu diambil..

Syed said...

Wah.. nice work! I pun pernah gak buat once. Aduh... susah betul cause masing2 asyik concern sgt appearance tak meletop la, suruh pastikan nampak kurus la.... pening!

nohas said...

boleh masuk Malaysian Next Top Model nih..

doc said...

nak kad raya!!!

:)

trgedia 24

fzy fuzzy said...

nanti kita antor ek..email le alamat..boss besor kata nak buat limited edition kad raya tahun ni..500 keping ajer d cetak...
nanti kita tgk siapa yg terimaaaaa......