Thursday, June 11, 2009

Kenal tak lagi?

Korang pernah tak tengok, try, test, guna benda Allah ni.
Especially bila naik bas mini dan bas ting tong.
Bila tiket kita berlubang2 diketip oleh konduktor bas gunakan benda ni.
Dok wonder gak, lubang2 tu dibuat utk apa ek?
Atau bila mak2 kita instead of nak mempiat telinga anak
yg tak dengar
cakap guna tangan bole guna benda ni. Hehehehe.
Rasa-rasa koranglah, ada lagi spesis ni tika dan saat ini.
Boss kitaorang dok simpan lagi.

4 comments:

Minister Of Mind said...

ada lagi niehh....

kalo g kuala kangsar contohnye...
bas waitong..pakai lagi benda alah nie..

fzy fuzzy said...

harus cuba naik ni bila ke kuala. wakakaka

Riezal said...

used to remember last time waktu kecik naik bas free sebab beli benda alah ni pastu ketik sendiri brapa kena haha.. those were the days..

evaluator rupanya.. lepas ni boleh laa tolong evaluate propery yang aku nak beli :)

fzy fuzzy said...

why call us evaluator..macam alligator lak sebutannya...harharhar..panggil le valuer aka penilai hartanah..

Nak suruh value rumah, no problem...better before decide to purchase any property, call valuer first..even the value range will be different, maklumlah opinion lain2 but up to you to decide either to purchase or not to purchase.

Sometimes estate agent will mark up the price so be carefull.