Monday, April 6, 2009

Dari Kaca Mata Aku Melihat


Tajuk tu tak ada kena mengena dengan nyanyian kumpulan May ek...

Masa aku hantar kereta untuk servis akibat dari kebocoran pada gear box terpaksalah aku tunggu kat kedai pomen tu. Tunggu punya tunggu mata aku ter'spot' kat si kucing ni yg baik punya landing dok perati orang tengah buat kerja.

Entah apa la yg difikirkannya.........

2 comments:

Minister Of Mind said...

dia tengah fikir macammana nak pikir dengan betul..ha3x..

Snow Peace said...

dia pikir berkesan jugak aku buat gimik..siap ader aweks amik gambar aku...mihahhahahahaha