Wednesday, February 25, 2009

The Real Story - Trilogy Menjadi Tragedi

Subject - Trilogy of Birthday Celebration (MAKAN TIME !!!!!)


VENUE 1 : 19th February 2009 (Thursday) - my day
- Dinner with Mdm N, at Ampang Yong Tow Foo plus cupcake and pirate CD's
- Sorry, no photo available


VENUE 2 : 20th February 2009 (Friday)
- Dinner with Orang Bukit at Nailli's Sentul (perancangan since raya tahun lepas)
- Siap hantar msg kat kengkawan di seberang laut cina selatan sana. Saje bikin jeles.


VENUE 3 : 21st February 2009 (Saturday)
- Pasar Malam at Taman Senawang Jaya with Yeop and family
VENUE 4 : 22nd February 2009 (Sunday)
- High-tea at the Curve, Mutiara Damansara with Ayong, Wawa n Syida


TRAGEDY.....................................



On the way balik dari The Curve, dalam rembang senja dan hujan renyai-renyai serta jalan licin. Mengelak dari satria yang dah tergolek dok atas flyover Pencala Link exit ke Jalan Kuching. Aku kereta yg ke-5. Dalam dok merangkak perlahan-lahan, kereta yg ke-6 aku dah dengar bunyi brek yg panjang. Tapi dia tak hentam kereta sebelah, dia hentam kereta aku. Rezeki aku nak kena..............

ABIS CERITA.....

1 comment:

orangbukit said...

Ubi rebus sepinggan lima hinggit..rare dish kat KL ni..