Tuesday, May 15, 2012

Rezeki perlu di kongsi

Orang kata..kalau ada duit lebih perlu kongsi dengan orang lain
Kalau duit TERLEBIH....
Zakat tu mmg perlu

Maksud aku untuk mereka yang bergelar boss
Staff tu kan ker ASET
Tak de staff tak der company berkembang n tak de la profit tinggi menggunung
Means staff tu tak d lupakan
Bukan la mintak treatment hantar ke oversea for holiday
dalam negeri pun okay
as appreciation
tak bole macam kat atas
belanja makan sebulan sekali pun cukup
ni bukan belanja untuk specific staff
the whole staff okay
kalau koa ada 80 staff
80 staff la koa belanja makan

Kat sini, boss aku amalkan belanja SEMUA staff dia every 3rd week of Wednesday
Dah dekat 5 bulan kat sini
Nasi briani, KFC, McD, Subway, Pizza
Haaa...esok Kenny Rogers
Terima kasih bossssss......

2 comments:

DrSinga said...

hari rabu 3rd week nak gi ofis awak boleh?
:)

fzy fuzzy said...

bole..u amik portion i.. hehehehe